Passend (t)huis bestaat 3 jaar!

De afgelopen drie jaar heeft Woonforte al 50 huurders blij gemaakt met hun verhuizing van een eengezinswoning naar een gelijkvloers appartement. Zij kregen met het project Passend (t)huis voorrang op appartementen. Het gaat hier om hoge kwaliteit, bestaande appartementen in ons bezit.
Heel bijzonder is dat zij de huurprijs van hun oude woning meenamen. Deze Doorstromers wonen nu gelijkvloers met meer wooncomfort en dat voor dezelfde huur, hoe fijn is dat! Bent u 50-plus en woont u in een eengezinswoning van Woonforte? Dan is Passend (t)huis misschien ook iets voor u! Kijk naar Passend (t)huis op onze website.

Doorstroming

De eengezinswoning die de 50-plussers achterlaten, verhuren we met voorrang aan een gezin dat nu in een huurappartement van Woonforte woont. Die appartementen komen dan vrij voor een starter op de woningmarkt. Zo maken we met Passend (t)huis veel huurders blij met een (beter) passende woning.

Meer huurders blij met Passend (t)huis

Naast 50-plussers (Doorstromers) die met voorrang én met verhuisvoordelen kunnen overstappen naar een huurappartement kunnen ook anderen gebruikmaken van dit project. Ook zij kunnen met voorrang reageren op huurwoningen die anderen via dit doorstroomproject achterlaten. Het gaat hier om Doorgroeiers, Starters en Herstarters.

Doorgroeiers, dit zijn gezinnen van 2 of meer personen, krijgen voorrang op een eengezinswoning die een Doorstromer achterlaat. Na acceptatie vervalt de inschrijvingstijd en begin je weer met opbouwen. 

Ben je onder de 23 en denk je geen kans te maken op een huurwoning omdat je pas net staat ingeschreven? Daar brengen we met het project Passend (t)huis verandering in. Starters kunnen reageren op geselecteerde woningen via een loting. Er is voor iedereen evenveel kans. Na acceptatie vervalt je inschrijvingstijd en begin je weer met opbouwen.

Daarnaast is een aantal huurwoningen geselecteerd speciaal voor eenoudergezinnen met een spoedvraag. Herstarters kunnen met voorrang op deze woningen reageren én behouden dan ook nog hun inschrijftijd.

Het woningaanbod in uw mailbox?

Bent u 50+ en wilt u verhuizen naar een comfortabel appartement? Abonneer u via onze website op de gratis Nieuwsbrief Passend (t)huis. U ontvangt deze nieuwsbrief elke vrijdag als er aanbod is.

Heeft u vragen over het project? Mail dan naar passendthuis@woonforte.nl of bel naar (0172) 418 518. Onze passend-thuis-consulenten helpen u graag verder.