Nieuws

Wij zoeken collega's!

Werken aan wonen, daar houden wij ons bij Woonforte dagelijks mee bezig. Wil jij actief meewerken aan dilemma's op de woningmarkt, zoals het oplossen van de wooncrisis, krachtige buurten of de opgave van verduurzamen? Bekijk dan onze vacatures.

Feestelijk start bouw tweede fase Rode Dorp

Met het hijsen van de vlaggen vierden de nieuwe bewoners van fase 2 op 7 december dat de bouw van hun woningen officieel gestart is. Dit deden zij samen met Woonforte en ERA Contour.  

Woonforte brengt mini documentaire uit over Rode Dorp

Woonforte heeft een mini docu gemaakt over de historie van het Rode Dorp, het slopen van de oude wijk en de opbouw van de nieuwe wijk. Een uniek project waarbij veel huurders weer zijn teruggekeerd in hun vertrouwde Rode Dorp. De sloop nieuwbouw gebeurt in 3 fasen. Deze mini docu gaat over de eerste fase. 

Verstandig en gezond verwarmen

Voor gezond en veilig energie besparen, is het belangrijk dat u blijft ventileren. Zo voorkomt u vieze en vochtige lucht in uw huis.

Eerste nieuwe houten huurwoningen in Zwammerdam

Op vrijdag 11 november heeft Woonforte de eerste twee houten eengezinswoningen laten plaatsen in Zwammerdam. De woningen arriveerden 's morgens vroeg en stonden dezelfde dag overeind. In totaal komen er vier houten woningen in de Hellenbroeckstraat. De verhuur gaat starten begin december. Als het project volgens planning verloopt, ontvangen de nieuwe huurders in februari hun sleutel.

Last van vliegjes?

Heeft u de laatste tijd veel vliegjes in huis? Dan bent u niet de enige. Veel grasvliegen en andere overwinteraars zoeken een warm plekje om de winter door te komen.