Nieuws

Hoogste punt nieuwbouw voor woningen Rode Dorp fase 2

Woonforte en ERA Contour staan stil bij volgende mijlpaal van de vernieuwing van de woningen in het Rode Dorp. Op maandag 5 juni hesen Woonforte en ERA Contour de vlag om het hoogste punt van de nieuwe woningen in fase 2 te vieren.

Passend (t)huis bestaat 3 jaar!

Hoera! Het project Passend (t)huis bestaat 3 jaar. De afgelopen jaren zijn al 50 huurders die 50+ zijn blij gemaakt met een comfortabel appartement. Zij konden vanuit hun eengezinswoning met voorrang en met een aantal voordelen verhuizen naar een gelijkvloerse huurwoning.

7 juni Instagram takeover

Benieuwd wat buurtbeheerder Dennis allemaal doet op een dag? Volg ons volgende week woensdag, 7 juni, op Instagram . Tijdens de Instagram Takeover neemt hij u de hele dag mee op pad doormiddel van foto's en video's. Volgen doet u via Instagram: U kun...

Eerste woningen van De Zaagmolen

Op maandag 15 mei rolden de eerste vrachtwagens met woningen voor het woonproject De Zaagmolen Alphen aan den Rijn binnen. In totaal zijn er 12 dagen lang transporten om de 91 sociale huurwoningen op hun plek te krijgen. De woningen worden naast en op elkaar gezet, afgewerkt en aangesloten op het riool, water en elektriciteit. 

 

Woningen De Barones verhuurd

Deze week is de laatste woning in De Barones verhuurd. Het ombouwen van het oude kantoorgebouw naar sociale huurwoningen is nog in volle gang. We verwachten deze zomer de 131 studio's, twee- en driekamerwoningen op te leveren.

Wordt mijn huur aangepast?

Per 1 juli 2023 voert Woonforte de jaarlijkse huuraanpassing door. Huurders ontvangen in de week van 19 april de brief met informatie over de huurverhoging. Dit jaar is er ook huurverlaging voor een deel van de huurders. Lees hier of uw huur wordt aangepast.

Start verhuur De Zaagmolen

Jongeren en herstarters opgelet: De Zaagmolen gaat binnenkort in de verhuur! Vanaf dinsdag 18 april staan de woningadvertenties op de website van Huren in Holland Rijnland. 73 woningen worden met voorrang verhuurd aan jongeren tot 28 jaar en herstarters.

Loting woningen De Barones

De eerste kandidaten voor de woningen in de Barones zijn uitgenodigd. Heb je gereageerd op een woning en nog niets gehoord, dan is er nog een heel kleine kans voor jou op een woning in de Barones. Alleen als één van de ingelote kandidaten afvalt, is er plaats voor een ander. Wij nemen dan contact op met de volgende kandidaat.