Nieuws

Oproep aan SP: stop met verspreiden misleidende informatie

De SP verspreidt misleidende informatie. Dat veroorzaakt problemen bij het herhuisvesten van de huurders van de onveilige woningen in de Juliana- en Oranjestraat. Daarom heeft onze bestuurder Monique Brewster een open brief aan de SP gestuurd met de oproep om te stoppen met het verspreiden van misleidende informatie.  

Julianastraat 29

Te koop: 10 gloednieuwe eengezinswoningen met korting!

Altijd al gedroomd van een eigen koopwoning, maar was dat tot nu toe niet haalbaar? In Boskoop verkoopt Woonforte 10 betaalbare nieuwbouw eengezinswoningen met korting voor huurders. Woningen betaalbaar met Koopgarant De taxatiewaarde van de woningen...
P1848 WOONFORTE Koopse Glorie Boskoop Modcam Extra 1 20240229

Niet slopen maar oogsten in het gebouw Noorderkeerkring

De sloop van het gebouw van Woonforte aan de Noorderkeerkring is gestart. Het gebouw wordt circulair gesloopt door het bedrijf New Horizon. Circulair slopen betekent dat zoveel mogelijk materialen in het gebouw worden gescheiden en weer hergebruikt. Het gebouw aan de Noorderkeerkring is het eerste gebouw dat voor Woonforte circulair wordt gesloopt.

NOORDERKEERKRING SLOOP 08

Woningen Julianastraat Boskoop vervangen voor nieuwbouw

Bij een inspectie van woningen van Woonforte aan de Julianastraat en twee woningen in de Oranjestraat in Boskoop bleek een sterke verslechtering van de bouwkundige staat van de woningen. Op termijn kunnen calamiteiten ontstaan. Dat willen we voor zijn, daarom willen we de woningen zo snel mogelijk slopen. Woonforte vindt het heel vervelend en is – net als de bewoners – verrast door de geconstateerde bouwkundige staat. 

Julianastraat 21

Ondertekening koopcontract Klompenmaker

Hoera! Weer een mijlpaal bereikt. Vandaag ondertekenden we het koopcontract voor de grond aan de Klompenmaker. We zijn weer een stukje dichterbij de nieuwbouw.

Aan de Klompenmaker bouwen we 43 woningen voor senioren.

IMG 1109

Intentieovereenkomst voor de Noorderkeerkring

In de nieuwbouw aan de Noorderkeerkring gaat zorginstelling Prodeba 32 zorgappartementen huren met 4 gemeenschappelijke woonkamers voor Prodeba-cliënten. Op woensdag 31 januari werd de intentieovereenkomst met Woonforte getekend.




20240131 111414

Nieuwbouw in Boskoop 2024

Bekijk hier het overzicht van nieuwbouwprojecten in Boskoop zoals nu bekend is (stand van zaken januari 2024).

20180720 131146

Sloop en nieuwbouw Magnoliastraat

Woonforte is begonnen met de sloop van 28 bungalows op het terrein tussen Magnoliastraat en Bosparkweg in. Bouwbedrijf Niersman BV heeft opdracht gekregen voor de sloopwerkzaamheden. Na de sloop gaat Niersman op deze locatie de eerste fase van de nieuwbouw realiseren. Er komt een duurzaam woongebouw met 67 appartementen en 1 ontmoetingsruimte.

1730 5 20221215 Magnolia Render 1 2 Magnoliastr Klein