Bedrijfsruimte huren

Woonforte verhuurt ook een aantal bedrijfsruimtes. Ruimtes die geschikt zijn als kantoorruimte of zelfs voor kinderopvang. Hiernaast vindt u de bedrijfsruimtes die wij nu te huur aanbieden.

Veel gevraagd over Bedrijfsruimte huren

Biedt Woonforte ook bedrijfsruimtes te huur aan?

Algemeen

Woonforte verhuurt ook bedrijfsruimtes. Op dit moment heeft Woonforte ongeveer 80 bedrijfsruimtes in eigendom.

Soms is het mogelijk om een bedrijfsruimte te kopen. Dat kan alleen als de ruimte geen volkshuisvestelijke waarde heeft voor de wijk.

De bedrijfsruimtes van Woonforte zijn vooral ruimtes voor dienstverlening of verzorging. Winkels heeft Woonforte vrijwel niet. De bedrijfsruimtes bevinden zich vooral in de verschillende woonwijken. Woonforte heeft geen bedrijfsruimtes in het centrum van Alphen.

Hoe kan ik reageren op beschikbare bedrijfsruimte?

Algemeen

Alle bedrijfsruimtes die te huur staan, vindt u op deze pagina. Heeft u vragen, dan kunt u op werkdagen contact met ons opnemen.  

Welke bedrijfsruimtes zijn er momenteel beschikbaar?

Algemeen

Een overzicht van de beschikbare bedrijfsruimtes vindt u op deze pagina.

Is er een standaard huurcontract voor bedrijfsruimtes?

Algemeen

De afspraken in het huurcontract zijn afhankelijk van het type bedrijf. Dit bepaalt namelijk welke huurvoorwaarden van toepassing zijn en hoe lang de huurovereenkomst loopt.

Moet ik zelf alle vergunningen aanvragen?

Algemeen

U bent als ondernemer zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste vergunningen. Deze moet u bij de gemeente aan te vragen.