Woonforte bouwt aan de toekomst

Veel mensen zijn op zoek naar een woning die beter bij hen past. Dat is op dit moment moeilijk. Dat wil Woonforte veranderen. Wij vinden namelijk dat iedereen het verdient om een woning te kunnen vinden die bij zijn of haar leven past. Dat doen we met:

Voor iedereen een passend thuis. Soms is het nodig om te verhuizen, omdat u toe bent aan een nieuw (t)huis. Daarom willen we de komende tien jaar 2.750 nieuwe huurwoningen bouwen. In de eerste projecten komen vooral woningen voor jongeren en senioren.

Lees meer over onze nieuwbouwprojecten>>>

Huurders vanaf 50 jaar krijgen voordelen bij het verhuizen van een eengezinswoning naar een mooi gelijkvloers appartement. We doen senioren die een een eengezinswoning huren van Woonforte een uniek aanbod. Benieuwd naar de voordelen?

Lees meer over Passend (T)huis>>>

Wij verkopen huurwoningen tegen een goede prijs met voordeel voor onze huurders. Wilt u gebruik maken van deze unieke kans op een koopwoning Bekijk ons aanbod bij Direct te koop.

Lees meer over woningen die te koop staan>>>

Onze nieuwbouwwoningen zijn nul-op-de-meter of bijna-energie-neutraal. De komende vijf jaar gaan we veel bestaande woningen energiezuiniger en comfortabeler maken. Hoe we dat doen?

Lees meer over duurzaam wonen>>>

"We zijn er op vooruitgegaan!"

Nu hebben we een heerlijk appartement

Vydia en Percy hebben hun eengezinswoning die ze huurden van Woonforte ingeruild voor een mooi, comfortabel appartement dat helemaal aansluit bij hun woonwensen. "Hadden we veel eerder moeten doen," zeggen ze. "Bovendien laten we een mooie, grote woning achter voor een jong gezin." En zo krijgt iedereen een Passend thuis. 

Lees hier het uitgebreide verhaal van Vydia en Percy.

Een geïsoleerd huis loont!

"Ik hoef nu een stuk minder te stoken!"

De komende jaren gaat Woonforte minimaal 3.500 woningen goed isoleren. Deze woningen gaan van energielabel E, F of G naar minimaal label D. Dit is in de Vosholstraat al gebeurd.
Henny de Maar woont naar volle tevredenheid in de Vosholstraat in Zwammerdam. Vooral nu haar huurhuis heel goed is geïsoleerd.

Lees hier het uitgebreide verhaal van Henny de Maar.