Ideaal gelegen 3-kamersappartement op de hoek van een kleinschalig appartementencomplex nabij het Bospark!

Kenmerken

Status
Huurders van Woonforte hebben voorrang en krijgen € 5.000,- korting
Koopsom
€ 230.000,00 k.k. € 5.000,- korting voor huurders
Energielabel
F

Aan de rand van het Bospark en op loopafstand van de Baronie met de Rijnhaven is dit kleinschalige appartementencomplex aan de Charlotte de Bourbonstraat gelegen. De buurt kenmerkt zich door een mooie diversiteit aan bebouwing en veel groen. Het aangeboden appartement bevindt zich op de 1e woonlaag en is vanwege de hoekligging extra licht en leuk gelegen. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant is een balkon aanwezig en de woonkamer is al strak gestuukt!

Graag geven wij je, vooruitlopend op een vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Via de centrale entree met brievenbussen en bellentableau bereik je de trapopgang. In de onderbouw beschikt het appartement over een eigen fietsenberging met elektra. De afmeting van de berging is 2,81 x 2,25 meter. De portiek deel je slechts met 5 andere bewoners.

Eerste woonlaag
Via een halve trap vanuit de entreehal bereik je de voordeur die je toegang geeft tot de hal van het appartement. Vanuit hier heb je toegang tot de woonkamer, slaapkamer en keuken. Tevens kun je de moderne meterkast (4 groepen, 2x aardlek) en de toiletruimte met staand toilet bereiken vanuit de hal.

De woonkamer is echt een heerlijke plek. Vanwege de hoekligging van dit appartement beschikt de woning over een extra raampartij in de zijgevel en komt er vanuit drie kanten licht de woonkamer in. Het eerste balkon is ook aan de zijkant van de woonkamer gelegen en kijkt leuk weg over het groen en richting het Bospark. Vanuit de woonkamer kun je de eerste slaapkamer bereiken welke zeer royaal is en beschikt over een praktische vaste kast. Ook in de woonkamer is zo'n vaste kast te vinden.

De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Het eenvoudige maar relatief nieuwe keukenblok in een rechte opstelling met bovenkasten beschikt over een kunststof werkblad met spoelbak. Boven de keuken hangt de C.V.-ketel (Intergas, 2017). Vanuit de keuken heb je toegang tot het tweede balkon welke is gelegen op het westen en uitkijkt richting de speeltuin. 

Tussen de ouderslaapkamer en keuken in bevindt zich de toekomstige badkamer. De badkamer was in slechte staat en is door de verkopende partij verwijderd. Voor jou als koper is het mogelijk hier een gloednieuwe badkamer in te zetten. De afvoer- en toevoerleidingen voor water zijn aanwezig.

Tot slot is er nog een tweede slaapkamer welke aan de achterzijde van het appartement is gesitueerd. Deze kamer heeft ook een prima formaat als slaapkamer en ook deze kamer beschikt over een vaste kast.